Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostbreda.nl


  Paragnosten kijken voor u in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Dirk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Al enkele keren gesproken over de situatie met S, en zet me met het juiste advies in mijn kracht. Lieve groetjes van S.




Ervaring van S met paragnost Dirk   Ervaring van S met paragnost Dirk   Ervaring van S geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Amai je gaf me heel goede tips en je kon je goed invoelen topper.




Ervaring van stefanie met paragnost Dirk   Ervaring van stefanie met paragnost Dirk   Ervaring van stefanie geplaatst op 18 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Ik, heb jou vorige week opgebeld, en na ons fijne gesprek, en een tijdje af te wachten zoals je vertelde, kwamen de voorspellingen uit. Dit wou ik je melden. danku.




Ervaring van Silvie met paragnost Dirk   Ervaring van Silvie met paragnost Dirk   Ervaring van Silvie geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Heel dankbaar voor de klare uitleg. Ik wist niet waar ik moest beginnen, maar al snel wist je waar het knelpunt was. Ik hou rekening met jouw mening, is zo duidelijk. Van harte.




Ervaring van Fabienne met paragnost Dirk   Ervaring van Fabienne met paragnost Dirk   Ervaring van Fabienne geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Hai Dirk, wat enig dat je mij en de situatie goed aanvoelde. Ik dacht dat niemand het zou begrijpen, maar jij blijkbaar wel. Tot nog eens S.




Ervaring van Sonja met paragnost Dirk   Ervaring van Sonja met paragnost Dirk   Ervaring van Sonja geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Met Dirk kwartiertje aan de lijn gehangen, en was aangenaam verrast door zoveel wijsheid. Niet enkel voorspellen, maar heel veel gouden raad van een ervaren man. Dankuwel.




Ervaring van Larissa met paragnost Dirk   Ervaring van Larissa met paragnost Dirk   Ervaring van Larissa geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Lieve Dirk, een warme reading, hoopvol en positief benaderd.




Ervaring van Francoise met paragnost Dirk   Ervaring van Francoise met paragnost Dirk   Ervaring van Francoise geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dank je wel Dirk, jou bericht heeft mij heel erg geholpen,we zullen elkaar nog mailen als de nood weer nabij is. Groetjes R en S.




Ervaring van R en S met paragnost Dirk   Ervaring van R en S met paragnost Dirk   Ervaring van R en S geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Bedankt Dirk voor deze uiteenzetting, je hebt het volgens mij goed gezien en een goed inzicht over de situatie, ik mail je nog wel als de nood weer nabij is, met vriendelijke groeten, R en S.




Ervaring van R met paragnost Dirk   Ervaring van R met paragnost Dirk   Ervaring van R geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dank je wel voor je eerlijke mail van vorige week.
Was een eyeopener.
Heb meteen daarna, nadat er weer wat voor viel, knopen doorgehakt.
Dank je wel.
Bel je snel weer.




Ervaring van Friezin met paragnost Dirk   Ervaring van Friezin met paragnost Dirk   Ervaring van Friezin geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Je antwoord op de email was top.
Bewaar hem voor altijd. Dank u h.




Ervaring van Hansje met paragnost Dirk   Ervaring van Hansje met paragnost Dirk   Ervaring van Hansje geplaatst op 13 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dank je wel voor je rake woorden.
Heel benieuwd.
Bel je snel weer.




Ervaring van Ingrid met paragnost Dirk   Ervaring van Ingrid met paragnost Dirk   Ervaring van Ingrid geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Heel goede antwoorden ik weet nu meer ik ben heel tevreden over Dirk bravo.Rina.




Ervaring van Rina met paragnost Dirk   Ervaring van Rina met paragnost Dirk   Ervaring van Rina geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Leuke babbel dirk, en tussen de regels door heb je me toch subtiel, weliswaar, duidelijke je mening gegeven. Die zeer terecht was achteraf bekeken. Pierette.




Ervaring van Pierette met paragnost Dirk   Ervaring van Pierette met paragnost Dirk   Ervaring van Pierette geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dirk, via deze weg hou ik je op de hoogte van de toestand. Het gaat idd beter. Kon het niet geloven wat je me toen vertelde, maar je had overschot van gelijk. Dit had ik niet verwacht. Enfin, ik ben wel blij dat ik meer ademruimte heb. Dank voor de hulp.




Ervaring van Godelieve met paragnost Dirk   Ervaring van Godelieve met paragnost Dirk   Ervaring van Godelieve geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dankje Dirk.
2 voeten op de grond.
Beloofd.




Ervaring van Marijke met paragnost Dirk   Ervaring van Marijke met paragnost Dirk   Ervaring van Marijke geplaatst op 24 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Beste, ik deed beroep op jou, via via horen zeggen. Ik was beetje beschaamd over mijn situatie, maar was meteen heel gerustgesteld. Met dank.




Ervaring van Marc met paragnost Dirk   Ervaring van Marc met paragnost Dirk   Ervaring van Marc geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Heerlijke reading gehad. Het zal me lang bijblijven. Geen loze babbel, maar nuchterheid, en dat vond ik fijn. Je hoort me zeker terug, .




Ervaring van Dinah met paragnost Dirk   Ervaring van Dinah met paragnost Dirk   Ervaring van Dinah geplaatst op 14 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dank u voor de steun, het geduld, en je raad. Wat weet u dit toch goed.




Ervaring van Isabelle met paragnost Dirk   Ervaring van Isabelle met paragnost Dirk   Ervaring van Isabelle geplaatst op 12 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  heerlijk Dirk.
Recht voor uit en zonder omwegen, Jammer dat niet verder in de toekomst kon zien ,maar ik heb wel wat aan je melding.
Dank je wel daarvoor.




Ervaring van Mirella Hulskamp met paragnost Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp met paragnost Dirk   Ervaring van Mirella Hulskamp geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Goeieavond Dirk, ik als man ben niet zo'n lijnbeller, ik koos jou toevallig uit, en het was alsof het zo moest zijn. Je hebt voor mij eens uitgevlooid wat de persoon in kwestie eigenlijk betekende, en wat de bedoelingen waren. En je had het bij het rechte eind. Ik ga je raad opvolgen. Zeer vriendelijke groeten Rudy.




Ervaring van Rudy met paragnost Dirk   Ervaring van Rudy met paragnost Dirk   Ervaring van Rudy geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Hai dirk, ik had met jou een gesprek en het deed werkelijk deugd om iemand te horen die best wel op de hoogte was van het probleem waar ik mee zit. Heb aandachtig geluisterd, en achteraf beseft dat je heel juist zat. Je raad maakt me minder onzeker over mijn toekomst.




Ervaring van Rammetje met paragnost Dirk   Ervaring van Rammetje met paragnost Dirk   Ervaring van Rammetje geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Ik heb 3 maal al gebeld naar dirk, en iedere keer kwam zijn voorspelling uit. Flo.




Ervaring van Flo met paragnost Dirk   Ervaring van Flo met paragnost Dirk   Ervaring van Flo geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Goeie conversatie gehad, en je weet wel veel. Wat je me vroeg om alles dubbel te checken klopte, er zaten fouten in, dankuwel daarvoor.




Ervaring van Marianne met paragnost Dirk   Ervaring van Marianne met paragnost Dirk   Ervaring van Marianne geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Goeie ervaring met Dirk zijn uitleg en voorspelling. Best slimme man. Dankje.




Ervaring van Dannie met paragnost Dirk   Ervaring van Dannie met paragnost Dirk   Ervaring van Dannie geplaatst op 6 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dank u, ik laat u weten mocht het een positieve wending krijgen.

Bedankt.




Ervaring van Twee kreeften met paragnost Dirk   Ervaring van Twee kreeften met paragnost Dirk   Ervaring van Twee kreeften geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Thanks. Dirk, .




Ervaring van Herv met paragnost Dirk   Ervaring van Herv met paragnost Dirk   Ervaring van Herv geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dag, hallo. Voelde me echt niet goed in mijn situatie, je hebt het allemaal op een rijtje gezet voor mij. Ben je wel dankbaar daarvoor.




Ervaring van Valerie met paragnost Dirk   Ervaring van Valerie met paragnost Dirk   Ervaring van Valerie geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  En toch kom ik altijd bij jou terecht. Krisje uit M. Je weet wel je uitleg klopt. Heel logisch je hoort me nog.




Ervaring van Krisje met paragnost Dirk   Ervaring van Krisje met paragnost Dirk   Ervaring van Krisje geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Langs deze weg wens ik je een gelukkig 2020 dirk, en bedankt voor de altijd vruchtbare gesprekken. A M.




Ervaring van Annick met paragnost Dirk   Ervaring van Annick met paragnost Dirk   Ervaring van Annick geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Goeiedag Dirk. Was fijn met je gedachten te wisselen. Van het ene onderwerp naar het andere. En zeer klaar.




Ervaring van Danny met paragnost Dirk   Ervaring van Danny met paragnost Dirk   Ervaring van Danny geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Beste Dirk,

Dank dat u het een ander zo kan gunnen.
Wat u zegt is eerlijk en respectvol.

Het helpt mij steeds een stuk op weg.

Bedankt voor het begrip in het hele verhaal

M




Ervaring van M met paragnost Dirk   Ervaring van M met paragnost Dirk   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  No nonsens. Zo kan ik je reading noemen Dirk, en daar hou ik wel van. De logica in een mix van je spiritueel inzicht. Zeer interessant. Bedankt.




Ervaring van Martine met paragnost Dirk   Ervaring van Martine met paragnost Dirk   Ervaring van Martine geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Dag, jouw reading heeft mijn ogen geopend. Dankjewel voor de klare taal. Ik kan hier wel mee verder F.H.




Ervaring van Farida met paragnost Dirk   Ervaring van Farida met paragnost Dirk   Ervaring van Farida geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Lieve Dirk, ik bedank je voor je warme gesprek. Zeer leerrijk om het nu eens door een man te horen zeggen allemaal. Is een andere benadering. Ik hou u op de hoogte van het verloop. Lieve groeten vanwege Ang?le.




Ervaring van Ang?le met paragnost Dirk   Ervaring van Ang?le met paragnost Dirk   Ervaring van Ang?le geplaatst op 2 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostbreda.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden