Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostbreda.nl


  Paragnosten kijken voor u in de sterren.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Krisha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  In deze moeilijke periode ben ik Krisha heel dankbaar voor me raad te geven.




Ervaring van Sarah met paragnost Krisha   Ervaring van Sarah met paragnost Krisha   Ervaring van Sarah geplaatst op 22 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Bedankt Krisha voor de duidelijke uitleg en advies dat je me gaf.




Ervaring van Theo met paragnost Krisha   Ervaring van Theo met paragnost Krisha   Ervaring van Theo geplaatst op 22 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Jij weet echt wel wat je doet..




Ervaring van Irene met paragnost Krisha   Ervaring van Irene met paragnost Krisha   Ervaring van Irene geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Krischa, uren heb ik gezeurd aan iedereen zijn hoofd ik bleef maar hangen in mijn gedrag, tot jij me eens de waarheid zei.
Merci daarvoor iedereen in mijn omgeving is blij want mijn gezeur is nu veel minder.




Ervaring van ikke met paragnost Krisha   Ervaring van ikke met paragnost Krisha   Ervaring van ikke geplaatst op 11 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Wat een fantastische dame ben je. Je zegt de dingen zo correct en met mooie inzichten die je geeft. Wauw Wauw wauw. Groetjes Marie.




Ervaring van Marie met paragnost Krisha   Ervaring van Marie met paragnost Krisha   Ervaring van Marie geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Altijd tijd tekort met deze vrouw. Ze voelt goed. En kreeg ook al gelijk over mijn huisdier in het verleden. Mijn god, ze heeft me moeten kalmeren toen. Hele fijne vrouw. No nonsense. Zo heb ik het graag.




Ervaring van H met paragnost Krisha   Ervaring van H met paragnost Krisha   Ervaring van H geplaatst op 8 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Bedankt Krisha voor me duidelijkheid te geven.




Ervaring van Clara met paragnost Krisha   Ervaring van Clara met paragnost Krisha   Ervaring van Clara geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Ik kan Krisha aanraden voor iedereen. Een zeer lieve en begripvolle dame.
Ik raadpleeg haar regelmatig om raad te vragen.
Bedankt Krisha.




Ervaring van Jean met paragnost Krisha   Ervaring van Jean met paragnost Krisha   Ervaring van Jean geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Kricha een vriendin zei me je moet haar is bellen, ze is echt wel heel goed. Zo gezegd zo gedaan. Het ene na het andere kwam eruit en ik stond versteld van al wat je wist, dus ben ik nu heel benieuwd naar wat er komen gaat.
Dank.




Ervaring van Anouk met paragnost Krisha   Ervaring van Anouk met paragnost Krisha   Ervaring van Anouk geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Hoi hoi Krisha
Vorig weekend met je gebeld en ja hoor ze had het me allemaal voorspeld.
Trouwens is ze ook een leuke dame om gewoon mee te praten. Krisha is een aanrader.




Ervaring van Carolien met paragnost Krisha   Ervaring van Carolien met paragnost Krisha   Ervaring van Carolien geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Krisha,

Je hebt het bij het rechte eind, ik geloofde het eerst niet maar YES het is zo.




Ervaring van A.M met paragnost Krisha   Ervaring van A.M met paragnost Krisha   Ervaring van A.M geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Krisha
ik heb je beloofd om iets te schrijven voor jou dat het uit was gekomen.
En het is ook uitgekomen. YES zo geweldig is dit, en jij zei het me steeds telkens weer en ik elke keer maar zeggen nee ik geloof het niet meer, en toch had je gelijk, ik o zo blij nu en ook met jou.




Ervaring van eim met paragnost Krisha   Ervaring van eim met paragnost Krisha   Ervaring van eim geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Krisha kan ik zeker aanraden. Een toffe dame. Vlot en vooral heel eerlijk. Slecht of goed nieuws verteld ze op een manier dat je je als mens gewaardeerd voelt.
Meerdere malen heeft ze me al veel geholpen en dingen duidelijk gemaakt.




Ervaring van T met paragnost Krisha   Ervaring van T met paragnost Krisha   Ervaring van T geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Ik belde je voor de eerste keer en ik moet zeggen dat het me geel goed beviel. Ik ga je zeker vaker bellen.
Je bent een aanrader.




Ervaring van Mieke met paragnost Krisha   Ervaring van Mieke met paragnost Krisha   Ervaring van Mieke geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Krisha,
Wat een plezier om met jou te praten. Heel vlot, helder en zij zegt alleen wat ze ziet, ze zegt ook als zij over mijn vragen niks ziet.
Ik had voor nu ook wel heel goed nieuws. dus daarom doet dit zeker deugd. Maar ik voel zelf ook wel dat dit klopt.




Ervaring van Karin met paragnost Krisha   Ervaring van Karin met paragnost Krisha   Ervaring van Karin geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Dag Krisha,

Bedankt voor uw eerlijkheid. Je geruststellende woorden. Ookal zou het in het slechte geval geen goed nieuws zijn. U kan dit verwoorden zonder pijn te doen. Mede een positieve houding in uw stem.
Dat doet zoveel. Eigenlijk alles.
Bellen is niet goedkoop en we doen dit allemaal voor een vertrouwd gesprek met vragen. Een steun, een vertrouwenspersoon.
Heerlijk dat het dan uw stem is aan de andere kant van de lijn.

Geen Ego, of neerbuigende persoonlijkheid.
Dank daarvoor. Dat is op zich al een gave.

Fijne avond
Marijke.




Ervaring van Marijke met paragnost Krisha   Ervaring van Marijke met paragnost Krisha   Ervaring van Marijke geplaatst op 23 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Lieve Krisha

Jou aan de telefoon en ik ben helemaal op mijn gemak.
Wat je ziet en voelt klopt altijd en weet hier ook altijd raad mee om mij bepaalde dingen te laten inzien.
Je spreekt recht vanuit u hart en zal eerlijk zijn.
Danku om mij altijd zo goed te helpen.

je bent een topper .

Liefs Ch.




Ervaring van Ch. met paragnost Krisha   Ervaring van Ch. met paragnost Krisha   Ervaring van Ch. geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Veel inzichten gekregen. Dank je wel gr f.




Ervaring van f met paragnost Krisha   Ervaring van f met paragnost Krisha   Ervaring van f geplaatst op 6 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Wat een goede consulente is Krisha, echt een toppertje.
Wat fijn dat je ook met de Tarot werkt.

Superfijn je gesproken te hebben.

Tot snel weer. A.




Ervaring van A met paragnost Krisha   Ervaring van A met paragnost Krisha   Ervaring van A geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Al meerdere malen om haar inzichten gevraagd. En krijg telkens een duidelijke reading. Ik ben haar heel dankbaar. Zeker een echte aanrader.




Ervaring van T met paragnost Krisha   Ervaring van T met paragnost Krisha   Ervaring van T geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Hoi, meid ik had je gezegd dat ik iets voor je zou achterlaten, bij deze dus.

Je vertelde me dat je ook tijdens de feestdagen actief bent en daarvoor zal ik je dankbaar zijn. Het zijn eenzame momenten en dan ga ik blij zijn met jou te kunnen praten.

tot horens een beller.




Ervaring van Moi met paragnost Krisha   Ervaring van Moi met paragnost Krisha   Ervaring van Moi geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Verschillende readings bij Krisha gehad. Heel duidelijk en juiste uitleg. Mooie inzichten gekregen. Een echte aanrader.




Ervaring van Sophie met paragnost Krisha   Ervaring van Sophie met paragnost Krisha   Ervaring van Sophie geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Dank je wel, je zag duidelijke verschillende punten die zich al afspeelden zonder dat je iets kon weten, welkom op de lijn een meerwaarde, veel succes een collega.




Ervaring van Rita met paragnost Krisha   Ervaring van Rita met paragnost Krisha   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostbreda.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden